Print Posted by Louis Bohtlingk on 02/09/2017 in CareFirstNetwork
Kees Klomp/Louis Bohtlingk Kennis Festival van Nederland

Kees Klomp/Louis Bohtlingk Kennis Festival van Nederland

Podium Wolkenfabriek, Suikerunie Terrein
Energieweg 10, 9743 AN Groningen, Netherlands

Start Time
27/09/2017 1:30 pm
End Time
27/09/2017 2:15 pm
Price
Buy ticket for event (see Festival website)

Kees Klomp | Louis Bohtlingk

De Betekeniseconomie (Kees)

We zetten anno 2017 voorzichtig de eerste schreden in een nieuw tijdperk: de Betekeniseconomie. De Betekeniseconomie is de vierde economische evolutie die wij als mensheid doormaken, en vertegenwoordigt een nieuw socio-economisch paradigma waarin de behoefte naar- en bevrediging van- geluk centraal komt te staan. Bedrijven gaan zich daarom nadrukkelijk bezighouden met het genereren van welzijnsbevordering. Klomp zal tijdens deze lezing de belangrijkste kenmerken en gevolgen van de Betekeniseconomie laten passeren; alsmede de verschillende manieren waarop bedrijven welzijn kunnen bevorderen en hij zal toelichten hoe coaches hieraan kunnen bijdragen.

Kees Klomp (1968)  Vanaf 2006 richt Klomp zich als adviseur, auteur, mentor en ondernemer exclusief op het domein maatschappelijk-betekenisvol ondernemerschap. Klomp schrijft 4 boeken over dit onderwerp, waaronder de in 2016 bestseller Handboek Betekenisvol Ondernemen.

A Care First World (Louis)

“Care First betekent dat ons geldgebruik dienstbaar staat aan het welzijn van mens en aarde en er niet ten koste van gaat (Money First).”

Louis Böhtlingk (1950) is auteur van Dare To Care (English, 2011) en Care First – geld dienstbaar aan het welzijn van de mens en aarde - (2015). Hij deelt de Care First gedachte wereldwijd. Hij is stichter van het internationale Care First Innovatie Netwerk, waar jong en oud samenwerken aan de opbouw van een Care First wereld.

Een wereld waar Care voor het welzijn van mens en aarde voorop staat. Geld wordt gebruikt om dat welzijn mogelijk te maken. Iedereen in zijn/haar basis behoeften kan voorzien en zichzelf kan ontplooien. Wij zorgdragen voor de aardbol die ons materieel van zoveel voorziet. De aarde als een geschenk dat wij met elkaar kunnen delen.

Louis heeft een ambitieus plan om iedereen die met Care First werkt wereldwijd te verbinden en daarmee a prachtig verbonden krachtveld en gezamelijke stem op te bouwen. Met de hoop dat dit de besluitvorming in geldzaken op alle lagen van de samenleving positief kan beinvloeden: dat er wereldwijd vanuit Care First wordt gedacht en gehandeld.

Bouw mee aan een Care First wereld.
View On Larger Map »

Energieweg 10, 9743 AN Groningen, Netherlands

Join Our Newsletter - Today