Print Posted by Louis Bohtlingk on 02/09/2017 in SchoolofCare
Meeting the Mystery of Money (workshop) with Louis Bohtlingk

Meeting the Mystery of Money (workshop) with Louis Bohtlingk

De Thuishaven
Sterappellaan 23, 3897 LL Zeewolde, Netherlands

Start Time
20/10/2017 7:00 pm
End Time
22/10/2017 3:00 pm

Vrijdag: 19.00-22.00 Zaterdag: 10.00- 18.00 Zondag 10.00- 15.00

In deze workshop onderzoeken we onze relatie tot geld op een diep ervarings en cellulair niveau. We verkennen en transformeren oude patronen en overtuigingen en worden bijgestaan in de beweging van angst naar vertrouwen. Het is een drempel overschrijdende ervaring waarin de confrontatie met geld als een deur wordt getoond naar een hoger niveau van samenzijn en een hogere wereld van licht. Het proces verbeeldt het archetypische verhaal achter onze relatie met geld, het doel, de uitdaging en uitkomst en zet een nieuwe toon neer voor de toekomst van economie.

We kijken naar een constructief gebruik van geld en een wereld waar wij met elkaar delen. We leren Care First toe te passen. Care First betekent dat ons geldgebruik dienstbaar staat aan het welzijn van mens en aarde en er niet ten koste van gaat (Money First).

Met de liefdevolle steun van vijf begeleiders, die elk een archetype vertegenwoordigen: God of Money, Godin van Overvloed, Behoeder van Samenzijn, Condor en Eagle en het gebruik van ceremonie, muziek en maskers, beginnen we een persoonlijke en gemeenschappelijke reis door het land van geld.

Louis Böhtlingk (1950) auteur van Dare To Care (2011, English) en Care First (2015, Nederlands) deelt de Care First gedachte wereldwijd. (www.bol.com) Hij is stichter van het internationale Care First Innovatie Netwerk, waar jong en oud samenwerken aan de opbouw van een Care First wereld. Hij is een opgeleid intuitief counselor en woont samen met zijn vrouw Sandra, in Schotland.

Kosten: 
Faciliteiten (incl koffie/thee plus twee overnachtingen): 45 euro (vast bedrag).
Voor deze workshop is heel fijn voor het proces, wanneer wij het weekend bij elkaar zijn, vandaar deze aanbieding. Mocht je niet kunnen overnachten, dan kan dat.
Workshop: liefdevolle bijdrage al naar gelang waardering en persoonlijk budget. Richtbedrag 100 euro (mag meer of minder) en wordt betaald aan het eind van de workshop als onderdeel van een korte ceremonie. Wij zeggen altijd: "Laat je hart spreken. Zorg voor jezelf en voor ons."

Maaltijden: neem je eigen ontbijt/lunch mee voor zaterdag en zondag. Wij zaterdagavond samen eten/koken (potluck). Heel gezellig!
Neem sloffen mee of slippers, notitieboekje en pen en gemakkelijke kleding.

Registratie: Er zijn twaalf plaatsen beschikbaar. Geef je op bij Louis: daretocare@carefirstworld.com 

Hij is ook bereikbaar voor vragen op zijn Nederlands mobiel: 0619332020


Testimonials
“Een indrukwekkende workshop waarin de deelnemers uitgenodigd worden om zich te laten zien. Aan zichzelf en aan de andere deelnemers. Te ervaren wat de kracht van kwetsbaarheid is. In een veilige sfeer krijgen de deelnemers de ruimte om hun persoonlijke vraagstukken ten aanzien van geld te onderzoeken. Met behulp van de archetypes worden de deelnemers door een proces geleidt om hun relatie met geld te transformeren. Met als uitkomst de bewustwording dat we zelf kunnen kiezen welke rol we geld in ons leven en in de samenleving geven: money first of care first.” Jacques van der Noord, Assen.

“The workshop Meeting the mystery of money was a profound journey towards all personal and societal aspects of money in my life. It helped me to let go of some deep self-limiting beliefs. And to gain deeper insight in the positive role money can have in my life in a co-creative cycle with my surroundings. It was some of the weekends I'll never forget because of the deep and lasting impact in my life. Thank you so much!” Robert de Lange, Coach, entrepreneur & data scientist, Amsterdam.


“Een indrukwekkende workshop met prachtige mensen die allemaal een betere wereld willen creëren. Persoonlijk heb ik een grote transformatie ondergaan en weet mijzelf nu ook op waarde te schatten. Ik wil me graag inzetten om het 'Care First' te delen met vele anderen. Ik wens dat alle initiatieven uit de groep 'Care First' mogen laten uitbreiden als een olievlek op water.” Will Vos, Assen

“Louis is a great facilitator, with his great humour and light and warm character he holds a space in which people are able to take a deep dive into their own relation to money. Everything is allowed, everything is deeply human and that softens the group and your own feelings. I got great insights about the difference of abundance and the flow of money on the one hand that became true to me. And on the other hand a more practical level of negotiating prices about the value that I wish to exchange and the balance in that. Great to get to know you Louis and your team, and I hope many others are able to attend this course.” Damaris Matthijsen, Economy Transformers, Almere.

View On Larger Map »

Sterappellaan 23, 3897 LL Zeewolde, Netherlands

Join Our Newsletter - Today